Header image  
Wie ben ik  
 
    home
 

Over mij

Ik ben Derk de Vries, geboren in 1961 aan de zuidrand van de Veluwe. Tegenwoordig woon ik aan de noordrand van diezelfde Veluwe. Ik werk in overheidsdienst en heb een volledige baan. Daarnaast ben ik bezig om van mijn jeugdhobby m'n 2e beroep te maken. Op mijn 14e kocht ik m'n eerste camera en sinds die tijd ben ik regelmatig blijven fotograferen. Sinds het begin van 2007 ben ik student aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Hier volg ik de vakopleiding.

En verder

Naast fotograferen ben ik een actief sportbeoefenaar. Hardlopen en paardrijden zijn sporten die ik elke week beoefen. Verder klim ik nog wel eens op de fiets om een rondje te maken over de weg of in het bos. Minder vaak, maar met evenveel plezier, sta ik op de ski's voor een alpine afdaling of een rondje langlaufen. Ook duiken heeft mijn warme belangstelling, en dan vooral in warm en helder water. Tot slot doe ik aan orienteringsloop; een geweldige combinatie van hardlopen en kaartlezen.


Mijn direkte omgeving

Ik ben getrouwd met Dorine, en wij wonen in 't Harde. Net achter ons huis begint een uitgestrekt bosgbied waar wij graag lopen en fietsen.