Header image  
Kan ik u helpen?  
 
    home
 

Opdracht fotografie

In overleg met u leg ik uw beleving, beeld of ervaring vast. Dat kan een impressie van uw bedrijf zijn maar natuurlijk ook een beeldverslag van uw huwelijksdag. Ook bijzondere evenementen of gebeurtenissen lenen zich natuurlijk zeer goed voor een reportage en in goede samenspraak maak ik deze graag voor u. Informeer vrijblijvend eens naar de mogelijkheden.

Freelance fotografie

Op deze site vindt u in het fotoarchief een ruime selectie van mijn werk. Dit is veelal werk dat zonder opdracht is gemaakt op evenementen of gebeurtenissen. Indien u foto's ziet op mijn site die u in één of andere vorm zou willen hebben, dan volstaat het sturen van een mailtje met het bestandsnummer dat bij de foto staat, en het gewenste uitvoerformat. Of het nu gaat om een foto van 10 x 15 cm, een print op canvas op spanraam, of een digitaal bestand; er is altijd een mogelijkheid en u ontvangt eerst een offerte per email. Houdt u er wel rekening mee dat het bezit van een digitaal bestand nog niets zegt over het gebruik daarvan. Om teleurstellingen te voorkomen, is het verstandig om het voorgenomen gebruik vast te melden in uw aanvraag.

Algemene Voorwaarden

Op alle producten en diensten van Derk de Vries - Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden volgens het model van de FotografenFederatie van toepassing. Deze voorwaarden vindt u hier.Kvk.nr. 08172516